لیپوساکشن

نمونه کار‌ها

لیپوساکشن

با نگاهی به جدول های آماری به راحتی متوجه خواهیم شد که امروزه، چاقی یکی از مهمترین عوامل در کاهش طول عمر متوسط انسان هاست. به طوری که بیش از ۲۹ میلیون نفر از جمعیت کشورمان، درگیر چاقی و اضافه وزن هستند.

 

همچنین علاوه بر اهمیت شیوع اضافه وزن و چاقی، عوارض ناشی از آن می توانند بر روی ادامه زندگی افراد تاثیرگذار باشند. به طوری که این معضل با افزایش چشمگیر خطر بیماری های قلبی عروقی، دیابت و سرطان ها همراه است. به همین منظور مطالعه، شناخت و انتخاب صحیح روش های لاغری و تناسب اندام برای تمامی افرادی که درگیر این معضل می باشند، حائز اهمیت است.

 

در این مقاله که توسط متخصصین کلینیک سحر آماده شده، سعی داریم تا اطلاعاتی مفید از تکنیک لیپوساکشن در اختیار شما قرار دهیم.

لیپوساکشن حذف چربی های اضافی بدن با استفاده از تجهیزات مخصوص جراحی است که به طور معمول توسط یک جراح پلاستیک انجام می شود. این جراحی زیبایی، برای بهبود ظاهر بدن و صاف کردن فرم های نامنظم بدن و چربی های اضافی ناخواسته کاربرد داشته و به همین منظور به آن تکنیک کانتورینگ بدن نیز گفته می شود.

لیپوساکشن می تواند برای کانتور کردن زیر چانه، گردن، گونه ها، بازوها، سینه ها، شکم، باسن، ران ها، زانوها، ساق پا و نواحی مچ پا مفید باشد.

از آن جایی که لیپوساکشن یک نوع عمل جراحی است، می تواند عوارضی را با خود به همراه داشته باشد. همچنین بیمار بایستی پس از انجام عمل جراحی، دوره نقاهت خود را بگذراند؛ که می تواند روزهای دردناکی را برای فرد رقم بزند. بنابراین، شما باید به دقت در مورد تصمیم خود برای انجام این جراحی فکر کنید.

انواع روش های لیپوساکشن

لیپوساکشن تامسنت: این تکنیک رایج ترین نوع لیپوساکشن است که شامل تزریق مقدار زیادی محلول دارویی به نواحی درمان، قبل از برداشتن چربی ها می باشد. گاهی اوقات، محلول ممکن است تا سه برابر مقدار حذف چربی را افزایش دهد.

 

این مایع مخلوطی از بی حس کننده موضعی (لیدوکائین)، داروی منقبض کننده رگ های خونی (اپی نفرین) و محلول نمک داخل وریدی است. لیدوکائین به بی حس شدن ناحیه درمان حین و بعد از جراحی کمک می کند و ممکن است تنها بیهوشی مورد نیاز برای این عمل باشد. اپی نفرین موجود در محلول نیز به کاهش از دست دادن خون، کبودی و تورم کمک می کند و در نهایت محلول نمکی نیز به حذف آسان تر چربی ها کمک می کند.

 

پس از تزریق محلول، حذف چربی ها با تکنیک ساکشن به وسیله لوله نازکی به نام کانولا انجام می گیرد. این نوع لیپوساکشن معمولا بیشتر از انواع دیگر زمان می برد.

لیپوساکشن فوق مرطوب: این تکنیک شباهت زیادی به لیپوساکشن تامسنت دارد، با این تفاوت که در این تکنیک در طول جراحی به اندازه کافی از مایع استفاده نمی شود و در مقایسه با تکنیک تامسنت از حجم کمتری از محلول تزریقی استفاده می گردد.

 

این تکنیک لیپوساکشن در مقایسه با تکنیک تامسنت زمان کمتری نیز می برد. و اغلب به تزریق آرامبخش (دارویی که باعث خواب آلودگی شما می شود) و یا بیهوشی عمومی (دارویی که به شما اجازه می دهد بخوابید و بدون درد باشید) نیاز دارد.

لیپوساکشن با کمک اولتراسوند (UAL) : در این تکنیک لیپوساکشن از امواج و ارتعاشات اولتراسونیک برای تبدیل سلول های چربی به مایع استفاده می شود.

 

پس از آن، سلول ها را می توان با خلاء و سیستم مکش خارج کرد. UAL را می توان به دو صورت خارجی (در بالای سطح پوست با یک قطره چکان مخصوص) یا داخلی (در زیر سطح پوست با یک کانولا کوچک و گرم شده) انجام داد.

لیپوساکشن اولتراسوند ممکن است به حذف چربی از نواحی متراکم بدن مانند قسمت پشت یا بافت بزرگ سینه مردانه کمک کند. زمان انجام این روش بیشتر از لیپوساکشن فوق مرطوب طول می کشد.

لیپوساکشن با کمک لیزر (LAL): در این تکنیک لیپوساکشن از انرژی لیزر برای مایع سازی سلول های چربی استفاده می شود. پس از مایع شدن سلول ها، می توان آنها را با خلاء ایجاد شده از طریق سیستم مکش خارج کرد یا اجازه داد تا از طریق لوله های کوچکی که در ناحیه درمان قرار می گیرند، تخلیه شود.

 

از آن جایی که لوله (کانولا) مورد استفاده در طول LAL کوچکتر از لوله های مورد استفاده در لیپوساکشن سنتی است، جراحان استفاده از LAL را برای مناطق محدود و کوچک تر مثل چانه و مچ پا ترجیح می دهند.

 

یک مزیت احتمالی LAL نسبت به سایر روش های لیپوساکشن این است که انرژی حاصل از لیزر باعث تحریک تولید کلاژن می شود در نتیجه ممکن است به جلوگیری از افتادگی پوست پس از لیپوساکشن کمک کند. کلاژن در واقع همان پروتئین فیبر مانندی است که به حفظ ساختار پوست کمک می کند.

 

 

 

لیپوساکشن برای چه افرادی مناسب نیست؟

قبل از اقدام به عمل جراحی لیپوساکشن همانند هر نوع عمل جراح دیگری، باید وجود برخی از بیماری خاص در بیمار مورد بررسی قرار گیرد. همچنین بیمار بایستی موارد آلرژی و حساسیت خود را با پزشک در میان بگذارد. از جمله:
• آلرژی نسبت به داروهای مورد استفاده حین و بعد از عمل جراحی و آنتی بیوتیک ها
• ابتلا به بیماری های ریوی مثل تنگی نفس
• فشار خون بالا
• استعمال سیگار، مواد مخدر و مصرف مشروبات الکلی
• بیمار با سیستم ایمنی ضعیف
• دیابت

 

عوارض لیپوساکشن

شناخت کافی در مورد هر تکنیک و عوارض آن و تصمیم گیری درباره انجام هر گونه عمل جراحی زیبایی یکی از مهمترین مسائلی است که بیمار بایستی پیش از انجام عمل جراحی برای آن وقت کافی بگذارد. تا با آگاهی و درک صحیح این روش را انتخاب و یا رد کند.

به همین منظور پیش از انجام جراحی، فرم رضایت نامه ای مبنی بر آگاهی بیمار از خطرات احتمالی و پذیرش ریسک عمل گرفته می شود. برخی از این عوارض احتمالی عبارتند از:
• عفونت
• کبودی
• تأخیر در بهبود زخم
• آمبولی ریه
• آسیب به ساختارهای عمیق تر مانند اعصاب، رگ های خونی، عضلات، ریه ها و ارگان های شکمی
• تجمع مایع در زیر پوست
• عدم تقارن
• شلی پوست

پیش از انجام عمل لیپوساکشن پزشک موظف است تا درباره تک تک عوارض و خطرات احتمالی با بیمار گفت و گو کند.

کلینیک سحر با همراهی پزشکان مجرب در زمینه انجام کلیه جراحی‌های مرتبط با لاغری و تناسب اندام در محیطی کاملاً بهداشتی و تخصصی در خدمت شما عزیزان است.

این مجموعه درمانی به خود می بالد که با کادری مجرب و با تجربه به همراه تجهیزات به‌روز، بهره برده تا احتمال هرگونه خطری را به صفر برساند. جهت مشاوره و نوبت دهی می توانید با شماره ۸۸۱۹۳۹۶۴-۰۲۱ تماس حاصل نمایید.

جهت دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان کلینیک سحر، فرم زیر را تکمیل کنید، تا در اولین فرصت با شما تماس بگیریم.

Call Now Buttonتماس سریع (لمس کنید)