مزایا و عوارض تزریق بایوفیلر

اشتراک گذاری

بایوفیلر

یکی از اصلی‌ترین تغییراتی که با افزایش سن در صورت ما رخ می‌دهد کاهش حجم است. همچنین پوست نازک‌تر شده و با پدید آمدن اثرات گرانش، افتادگی پوست اتفاق می‌افتد.

ترمیم بافت‌های نرم صورت توسط فیلرهای تزریقی غیرجراحی و کم تهاجمی یکی از تکنیک‌های جوانسازی صورت است.

فیلرها یا پرکننده‌های پوستی در صاف کردن شیارهای عمیق و چین و چروک‌ها، به‌ویژه اطراف بینی و لب‌ها مؤثر هستند. همچنین می‌توان از آن‌ها برای بازگرداندن حجم به نقاط مختلف صورت، برجستگی‌های گونه‌ها و همچنین لب‌ها یا هرگونه نقص در کانتور صورت استفاده کرد. پرکننده‌های پوستی ابزار ارزشمندی برای جوانسازی و تقویت ویژگی‌های صورت شما بدون جراحی هستند.

فیلرها می‌توانند موقت یا دائمی باشند. بسته به نوع و برند، یک پرکننده ممکن است از ژل‌های مصنوعی یا طبیعی تشکیل شده باشد که توسط انواع پلیمرها یا عصاره‌های کلاژن انسان یا حیوانات تشکیل شده است.

اسید هیالورونیک به طور طبیعی در پوست وجود دارد تا به ایجاد ساختار و قابلیت ارتجاعی پوست کمک کند. اسید هیالورونیک ساختارهای بین سلولی را تثبیت می‌کند و شبکه ویسکوالاستیک را برای اتصال رشته‌های کلاژن و الاستین به یکدیگر ایجاد می‌کند.

با آسیب خورشید و افزایش سن و طی شدن روند پیری، این اتصالات از بین می‌روند و در نتیجه منجر به توده‌های نامرتب کلاژن و الاستین می‌شود. هنگامی که اسید هیالورونیک به عنوان پرکننده تزریق می‌شود، نه تنها در نتیجه خود مولکول، با جذب و نگه داشتن آب نیز حجم ایجاد می‌کند. این مزایا اسید هیالورونیک را به یک ماده پرکننده عالی پوست تبدیل می‌کند و به دلیل نتایج زیبایی که دارد، به عنوان پیشرو در مواد پرکننده پوست برای تقویت بافت نرم ظاهر شده است.

 

 

بایوفیلر چه تفاوتی با فیلرهای مصنوعی دارد؟

بایوفیلر یا فیلر زیستی، یک پلاسما ژل است که از خون خود شخص ساخته می‌شود. از آن جایی که این ماده از خون خود فرد گرفته می‌شود خطر واکنش‌های آلرژیک به حداقل خود می‌رسد. به علاوه اینکه می‌تواند به مرور زمان توسط بدن جذب شود و خطر توده شدن نیز در این حالت حذف می‌گردد.

برای تولید بایو فیلر، ابتدا ۱۰ تا ۲۰ میلی‌لیتر از خون بیمار گرفته شده سپس سانتریفیوژ، فیلتر و پردازش می‌شود تا سرم غنی از پلاکت و سپس محلول مورد نیاز برای تولید ژل پلاسما ایجاد شود. پلاسمای خالص پلاکت در یک انکوباتور مخصوص در دما و زمانی مشخص گرم می‌شود و سپس برای تبدیل به حالت ژل، سرد می‌گردد.

پلاسمای خالص پلاکت در واقع همان چیزیست که پس از جداسازی پلاسمای غنی از پلاکت باقی می‌ماند. ماندگاری بایوفیلر به میزان و زمان جذب آن توسط بدن بستگی دارد و به طور متوسط ۳ تا ۶ ماه در محل تزریق باقی می‌ماند. این درمان علاوه بر اثر لیفتینگ، سبب تحریک فاکتورهای رشد تولیدکننده کلاژن و سلول های بنیادی می‌شود.


اولین نتایج تزریق بایوفیلر بلافاصله پس از انجام جلسه درمانی قابل مشاهده است و اثرات تولید کلاژن نیز پس از چند هفته قابل مشاهده خواهد بود.

لازم به ذکر است که این روش برای کسانی که لاغرند و بافت چربی زیادی ندارند، روش مناسب‌تر و همینطور مقرون به‌صرفه‌تری نسبت به فیلرهای مصنوعی است.

پس از چند ماه نیز ژل پلاسما به طور طبیعی و به طور کامل در ناحیه درمان جذب خواهد شد.

استفاده از بایوفیلر در چه مناطقی از پوست کاربرد دارد؟

• بهبود ظاهر جای زخم و اسکار آکنه
• جوانسازی گردن و دست ها
• رفع تیرگی و گودی زیر چشم
• پر کردن لب‌های نازک و کم‌حجم
• رفع چین و چروک زیر چشم
• گونه‌گذاری
• زاویه‌سازی فک و چانه

مزایای تزریق بایوفیلر
تزریق بایوفیلر مزایای زیادی برای پوست دارد و این باعث شده تا این روش روز به روز متقاضیان بیشتری داشته باشد. این مزایا شامل موارد زیر است:

• رفع خط خنده و خط اخم.
• برطرف کردن چین و چروک اطراف لب و چشم.
• درمان گودی زیر چشم و بهبود پف و سیاهی اطراف آن.
• جوانسازی دست و بهبود زیبایی آن.
• فرم‌دهی مناسب صورت
• مشاهده سریع نتایج پس از پایان تزریق
• قابل برگشت و اصلاح بودن (در صورت عدم رضایت از نتیجه)
• عدم نیاز به جراحی و بی هوشی.
• دوران بهبودی کوتاه و بازگشت سریع فرد به روال عادی زندگی
• طبیعی بودن نتایج حاصل

 

عوارض تزریق بایوفیلرها

استفاده از فیلرهای مصنوعی در مقابل بایوفیلرها نیازی به دوران نقاهت ندارد و شما بلافاصله پس از تزریق می‌توانید به زندگی روزمره خود بازگردید.

در مقابل از آن جایی که بایو فیلر‌ها از بدن خود فرد گرفته می‌شوند، ایجاد حساسیت و واکنش آلرژیک نمی‌کنند و به علت حجم پروتئین بالایی که دارد به خوبی سبب جوانسازی در ناحیه درمان می‌شود و صرفا عوارض جانبی این روش به تزریق به وسیله سوزن بازمی‌گردد.

از جمله:
کبودی خفیف در اطراف محل‌های تزریق: این کبودی معمولاً پس از ۲ تا ۳ روز برطرف می‌شود.
تورم نواحی تزریق شده: تورم معمولاً خفیف است و معمولاً بعد از ۴۸ تا ۷۲ ساعت قابل توجه نیست.
قرمزی پوست: معمولاً به دلیل تزریق بایوفیلر، ماساژ شدید و واکنش خفیف پوست است که رفع آن بین چند ساعت تا ۲ تا ۳ روز طول می‌کشد.

بایوفیلر

اگرچه تزریق فیلر یا بایوفیلر می‌تواند در بهبود نواقص صورت تاثیرگذار باشد اما در صورت عدم اعتدال و زیاده‌روی می‌تواند سبب ظاهری مصنوعی در افراد شود. به همین علت پیشنهاد می‌شود پیش از تزریق فیلر با پزشک متخصص مشورت کنید تا علاوه بر انتخاب نوع فیلر، تعداد واحدهای مورد نیاز برای ماندگاری ظاهری طبیعی را با یکدیگر بررسی کنید.

ما در کلینیک تخصصی زیبایی پوست و مو سحر، با تکیه بر تجربه متخصصان و امکانات پیشرفته، ضمن مشاوره رایگان پیش از جلسه درمان، بهترین راهکارهای موجود را به شما پیشنهاد داده و شما را برای رسیدن به نتیجه دلخواهتان یاری می‌کنیم.

برای دیدن نمونه عکس‌های قبل و بعد از تزریق فیلر و بایوفیلر، به قسمت گالری سایت مراجعه کنید.

جهت مشاوره رایگان فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

    نام و نام خانوادگی:

    شماره تماس:

    زمینه مشاوره:

    اگر این مقاله را دوست داشتید، با دوستانتان به اشتراک بگذارید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    Call Now Buttonتماس سریع (لمس کنید)