تا حالا به تزریق فیلر برای حفظ تعادل و قرینگی ظاهرت فکر کردی؟

اشتراک گذاری

تزریق فیلر

فیلرها یا پرکننده‌های پوستی موادی هستند که می‌توانند به صورت و یا سایر نواحی پوست شما تزریق شوند، و خطوط و چین و چروک‌ها را پر کرده و سبب جوانسازی پوست شوند. همچنین می‌توانند به نواحی مختلفی مانند لب‌ها یا گونه‌ها حجم دهند.

همچنین می‌توان با تزریق فیلر سبب قرینه‌سازی اجزای صورت شد. به طوری که در بسیاری از افراد گونه‌ها، شقیقه یا لبها به دلایل گوناگون قرینه نیستند و می‌توان با تزریق فیلر یکی از اصول زیبایی که همان حفظ تعادل و قرینگی است را به پوست بازگرداند. تزریق فیلرها به طور معمول دایمی نیست و مدت زمان ماندگاری آنها به مواردی مانند نوع فیلر و محل تزریق آن بستگی دارد. و معمولا می تواند بین ۶ تا ۱۸ ماه طول بکشد.

 

بیشتر فیلرهای پوستی مورد استفاده در انگلستان حاوی ماده طبیعی به نام اسید هیالورونیک هستند. این ماده آبدوست به طور طبیعی در بدن انسان وجود دارد و با افزایش سن میزان تولید آن در بدن کاهش می یابد.

تزریق مواد حاوی هیالورونیک به پوست به آبرسانی پوست کمک به سزایی می‌کند.

به طورکلی رایج‌ترین مواد پرکننده پوستی شامل موارد زیر می‌باشند:

هیالورونیک اسید: هیالورونیک اسید در حفظ رطوبت، ترمیم بافت‌ها و انعطاف‌پذیری پوست تاثیرگذار است؛ به علاوه می‌تواند در برابر میکروارگانیسم‌ها یک مانع به حساب بیاید و به رشد و ترمیم کلاژن و الاستین کمک می‌کند. این ماده برای نواحی مختلفی از پوست که دچار کاهش حجم، چین و چروک و فرورفتگی شده‌اند، یک جایگزین مناسب است.

 

کلسیم هیدروکسی آپاتیت: این ماده یکی از مواد مورد استفاده در تزریق فیلر است که معمولا حساسیتی برای افراد ایجاد نمی‌کند. و برای پر کردن چروک‌های متوسط و زیاد مثل خطوط اخم، و خطوط بینی و دهان موثر باشد.

کلسیم هیدروکسی آپاتیت سنگین‌ترین نوع فیلرها یا پرکننده‌های پوستی است که در تولید آن از هیچ حیوانی استفاده نمی‌شود و به همین منظور ریسک حساسیت را پایین می‌آورد. این کلسیم معمولا در استخوان وجود دارد. فیلر کلسیم هیدروکسی آپاتیت اغلب برای چروک‌ها معمولی یا شدید و برای افزایش حجم گونه‌ها و دیگر نواحی صورت استفاده می‌شود.

پیش از تزریق این نوع از فیلر به هیچ تست پوستی نیاز نیست و نتایجی طبیعی به دنبال خواهد داشت.

 

فیلر اسید پولی لاکتیک: یک ماده ترکیبی است که تولید کلاژن بدن را بهبود بخشیده و باعث تحریک ساخت بافت می‌شود و پس از مدتی اثرات خود را نشان می‌دهد. این ماده با تحریک بافت پوستی در ناحیه تزریق سبب تولید کلاژن می‌شود. تزریق این ماده به خصوص به نیمه پایین اثرات قابل توجهی را نمایان می‌کند.

 

فیلر PMMA : تزریق این فیلر یکی از روش‌های دائمی رفع فرورفتگی‌های پوست است که علت آن جذب کمتر این ماده توسط بدن در مقایسه با سایر فیلرها می‌باشد. مدتی بعد از تزریق این فیلر، پوست شروع به تولید کلاژن طبیعی می‌کند و اثرات قابل توجهی در پوست نمایان می‌شود.

 

هزینه و قیمت فیلر
تزریق فیلر می تواند در نواحی مختلفی از پوست و به اهداف مختلفی انجام گیرد. از جمله: رفع چین و چروک پیشانی، کاهش خط خنده، کاهش خطوط اخم و خطوط پنجه کلاغی اطراف چشم. همچنین با تزریق فیلر به ناحیه پشت دست‌ها نیز می‌توان سبب جوانسازی پوست دست شد.

هزینه فیلرها و پرکننده‌های پوستی بسته به مواردی مانند نوع محصول و تعداد سرنگ‌ها و تزریق‌های مورد استفاده و پیچیدگی ناحیه تحت درمان می‌تواند متغیر باشد.

 

قبل از تزریق فیلر چه نکاتی باید توجه کنیم؟
استفاده از پرکننده‌های پوستی معمولاً بی‌خطر است و اگر توسط یک پزشک مجرب و واجد شرایط انجام شود عوارض خاصی به همراه نخواهد داشت.

بررسی کنید تا حتما شخصی که فیلرهای پوستی شما را تزریق می‌کند، فردی مهارت‌دیده و متخصص در این زمینه باشد. سعی کنید پیش از جلسه تزریق فیلر حتما یک جلسه را به عنوان مشاوره با پزشک خود داشته باشید و در این جلسه برند محصول، نحوه و مکان ساخت آن و امکان هرگونه خطر یا عوارض جانبی را جویا شوید.

پیش از تزریق فیلر ممکن است ابتدا یک کرم بی‌حس کننده برای بی‌حس کردن پوست شما استفاده شود. ممکن است کمی احساس ناراحتی کنید اما به طورکلی این روند دردناک نیست.

هر جلسه درمانی معمولاً بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بسته به ناحیه تحت درمان طول می‌کشد. پس از تزریق، ناحیه آسیب‌دیده ممکن است کمی قرمز، دردناک و متورم باشد. که این تورم یا کبودی باید ظرف چند روز برطرف شود.

بهتر است برای کمک به کاهش خطر عوارض جانبی، اقداماتی از جمله پرهیز از آرایش، مصرف الکل و قهوه و قرار نگرفتن در معرض آفتاب را جدی بگیرید.

خطرات فیلرهای پوستی به این بستگی دارد که آیا این روش به درستی انجام شده است و نوع پرکننده مورد استفاده. در مورد خطرات با پزشک خود صحبت کنید.

 

آیا تزریق فیلر عوارض جانبی خاصی به دنبال دارد؟

ایجاد مشکلات جدی به عنوان عوارض جانبی پس از تزریق فیلر، به صورت نادر اتفاق می‌افتد، اما می‌تواند شامل موارد زیر باشد:
• عفونت
• ظاهر توده‌ای زیر پوست، که ممکن است نیاز به جراحی یا دارو داشته باشد
• دور شدن ماده پرکننده از ناحیه مورد نظر درمان و جابه جایی به ناحیه‌ای دیگر، که ممکن است نیاز به برداشتن آن با جراحی داشته باشد
• ایجاد زخم
• مسدود شدن رگ‌های خونی صورت که می‌تواند باعث مرگ بافت شود.

تزریق فیلر
اگر پرکننده‌های پوستی مصرف کرده‌اید و از نتایج راضی نیستید، با پزشک خود در کلینیکی که در آن تحت درمان قرار گرفته‌اید صحبت کنید.

اگر پس از تزریق فیلر مشکلاتی مانند تورم در ناحیه تحت درمان دارید، توصیه‌ها و مراقبت‌های بعدی را که پزشک به شما داده است را دنبال کنید و یا برای مشاوره در مورد آنچه که باید انجام دهید با پزشک خود تماس بگیرید.
به یاد داشته باشید اگر تزریق فیلر را همانند هر اقدام زیبایی دیگری زیر نظر پزشک متخصص انجام دهید، ریسک ایجاد خطرات و عوارض احتمالی را به حداقل خواهید رساند.

جهت مشاوره رایگان فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

    نام و نام خانوادگی:

    شماره تماس:

    زمینه مشاوره:

    اگر این مقاله را دوست داشتید، با دوستانتان به اشتراک بگذارید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    Call Now Buttonتماس سریع (لمس کنید)