اندولیفت چیست و چگونه کار می‌کند؟

اشتراک گذاری

جوانسازی پوست از دیرباز تاکنون خواسته‌ی بسیاری از ما بوده و هست. به مرور زمان با پیشرفت علم، روش‌های درمانی و زیبایی پوست هم رشد چشمگیری داشتند.

در میان تکنولوژی‌های جدید، لیزر نقش پررنگ‌تری داشته و امروزه در بسیاری از روش‌های درمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در اندولیفت هم از تکنولوژی لیزر استفاده می‌شود.

اندولیفت روشی برای جوانسازی پوست صورت و دیگر بخش‌های بدن است که نتایجی مشابه جراحی لیفت دارد. نتایج این روش درمانی نسبت به جراحی لیفت، بسیار رضایت‌بخش و زیبا بوده و با حداقل تهاجم، خطرات و عوارض همراه است. اندولیفت بدون نیاز به بی‌هوشی و بستری شدن انجام می‌شود. نیازی به ایجاد برش و بخیه زدن ندارد و هیچگونه جای زخم و اسکاری بر روی پوست به جا نمی‌گذارد.

امروز می‌خواهیم بررسی کاملی بر اندولیفت به عنوان یکی از جدیدترین روش‌های جوانسازی داشته باشیم. ابتدا کمی در مورد نحوه‌ و چگونگی عملکرد اندولیفت صحبت می‌کنیم، سپس به سراغ مقایسه‌ی آن با سایر روش‌های مشابه می‌رویم تا برتری‌های این روش را بهتر متوجه شوید. در انتها هم در مورد کاربردها، عوارض و موارد دیگر صحبت خواهیم کرد.

 

 

اندولیفت چگونه کار می‌کند؟

اندولیفت نوعی روش لیزر درمانی کم‌تهاجمی است که با هدف لیفتینگ یا بالابردن اجزای صورت انجام می‌شود. در این روش برخلاف جراحی لیفت، نیازی به برش، بی‌هوشی، بخیه و بستری شدن نیست. با این حال اثر این روش درمانی شباهت زیادی به جراحی لیفت دارد و شاهد بهبود افتادگی‌های پوست و از بین رفتن چین و چروک‌ها خواهیم بود.

دستگاه اندولیفت از لیزری با طول موج ۱۴۷۰ نانومتر استفاده می‌کند. این پرتوی لیزری، نوعی نور مادون قرمز یا فرو سرخ محسوب می‌شود که احتمالاً با آن آشنایی دارید.

در مورد طول موج لیزر و دیگر نکات علمی مربوط به آن، کمی جلوتر به زبان خیلی ساده توضیح داده‌ایم؛ ولی تا همین جا بدانید که این طول موج بیشترین اثر را روی آب و چربی‌های موجود در بافت پوست دارد.

هدف اصلی در اندولیفت هم ذوب کردن چربی‌های اضافی پوست و در نتیجه سفت شدن آن است.

در اندولیفت، برخلاف لیزر موهای زائد، پرتوی لیزر به صورت موضعی و سطحی استفاده نمی‌شود. این لیزر با استفاده از فیبرهایی به ضخامت یک تار مو (۲۰۰ یا ۳۰۰ میکرون معادل ۰.۲ یا ۰.۳ میلی‌متر) که به زیر پوست فرستاده، به بافت‌های عمقی تابیده می‌شود.

 

لیزر به صورت انتخابی، به تجزیه‌ی چربی‌ها و بازآرایی اسکلت پروتئینی بافت می‌پردازد.
میکروفیبر بسیار نازک در هنگام عبور از لایه‌های پوست، با هدایت مسیر لیزر به سمت محل مورد نظر جراح، پرتو لیزر را بر روی بافت‌های عمقی پوست متمرکز می‌کند. نتیجه‌ی تابش لیزر شامل موارد زیر است:

لیزر با سرعت بسیار زیادی چربی‌سوزی موضعی یا همان لیپولیز را تحریک می‌کند. شل شدگی، چین و چروک و افتادگی پوست می‌تواند ناشی از تجمع اندک چربی‌ها در زیر پوست باشد. این روش می‌تواند افتادگی‌های کم تا ملایم پوست در ناحیه‌ی گردن، صورت و بازوها را درمان کند. لیزر با ایجاد شرایط خاصی در لایه‌ی میانی پوست، باعث القای تولید و بازآرایی کلاژن‌های پوست می‌شود. رشته‌های پروتئینی کلاژن مسئول ایجاد قوام و استحکام بافت‌های بدن از جمله پوست هستند.سلول‌های پوستی در بستره‌ای به نام ماتریکس خارج سلولی قرار گرفته‌اند که حاوی پروتئین‌ها است و فعالیت‌های خاصی را انجام می‌دهد.

اندولیفت باعث تحریک و فعال شدن واکنش‌های سوخت و سازی در ماتریکس خارج سلولی می‌شود که وضعیت زیبایی و شادابی پوست را بهبود می‌بخشد. در اثر برخورد امواج لیزر با بافت‌های بدن، انرژی نوری به انرژی گرمایی تبدیل می‌شود. با گرم شدن بافت، بدن تلاش می‌کند تا دمای بافت را کاهش دهد، این کار را با رگ‌زایی و افزایش خونرسانی انجام می‌دهد.

به این ترتیب غذارسانی به پوست بهتر شده و ترمیم پوستی اتفاق می‌افتد.

تحریک چربی‌سوزی و همچنین بازآرایی عناصر بافتی در پوست، باعث کاهش حجم بافت چربی و بافت لنفاوی می‌شود. این دو از مهمترین عوامل افتادگی و شل شدن پوست هستند.
اندولیفت باعث همتراز شدن یا کانتور و همچنین سفت شدن پوست می‌شود.

جهت مشاوره رایگان فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

    نام و نام خانوادگی:

    شماره تماس:

    زمینه مشاوره:

    اگر این مقاله را دوست داشتید، با دوستانتان به اشتراک بگذارید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    Call Now Buttonتماس سریع (لمس کنید)